Årets siste medlemsmøte ble avviklet med oppmøterekord. Denne kvelden kom det 54 medlemmer. Formannen åpnet møtet med referat fra siste styremøte, hvor det ble besluttet å «kjøpe» ny hjemmeside til foreningen. Aktivitetskalender for første halvår 2014 er spikret og lagt ut på Møteplan under Nyheter. 35 personer har meldt seg på til Julebord på Lampeland Hotell, men det er plass til flere..

Bjørn Wennberg informerte litt om sommerturen 2014 (som allerede er fulltegnet) og om planlegging av tur i juni 2015. Turkomiteen satser på Gotland denne gangen og Bjørn er allerede igang med å sjekke overnatting, severdigheter og evt. aktiviteter.

Hovedtemaet denne gangen stod imidlertid Bjørn Lund for. Han fortalte om restaureringen av sin Chevrolet Cabriolet 1934, som han startet på i 2008 og fullførte i 2012. Det var et imponerende stykke arbeid med mye sveising og produksjon av nye profiler og lister både i metall og tre. Resultatet ser dere på bildet til høyre, mens litt av prosessen fra start til ferdig restaurert bil kan beskues ved å «trykke» på bildet. Etter presentasjonen viste han en film fra henting av 4 Citroen Traction og en Austin Sprite fra en låve på Darbu. Artig innslag. Kvelden ble avsluttet med kaffe, boller og loddsalg.