Årets Julemøte ble avholdt på Sundhaugen mandag 14. desember. Klubben hadde satt opp gratis buss fra Kongsberg som i løpet av en times rundtur plukket opp mange av de til sammen 99 personene som deltok på en meget hyggelig sammenkomst. Her var det servering av velkomstdrink etterfulgt av nydelig julemat med drikke etter eget valg. Mens vi ventet på maten fikk vi se film fra årets sommertur til Gotland. I juni 2016 går turen til Danmark og de som er interessert kan lese om denne her på vår hjemmeside. Klubben skulle overlevere en sjekk til barneavdelingen på Drammen Sykehus, men planen måtte endres fordi personen som skulle motta sjekken hadde pådratt seg hjernerystelse tidligere på dagen. I stedet fortalte Hanne Evensen Bekkelid, datter av avdøde Bjørn Evensen at det var innkommet kr. 15.000,- som gaver ved farens begravelse. Klubben bidrar med ytterligere kr. 10.000,-, slik at Barneavdelingen mottar kr. 25.000,-.

Etter maten underholdt Sissel & Borgar med sang og musikk og deltakerne fikk rikelig anledning til selv å bidra med allsang. Et meget hyggelig innslag fra tidligere driver(e) av Sundhaugen. Kvelden ble avsluttet med lotteri og flere heldige vinnere kunne dra hjem med vin eller kransekake.

Alle de som hadde tatt i mot tilbudet om busstransport til Sundhaugen ble fraktet trygt tilbake til utgangspunktet, mens resten benyttet privat transport

???????????????????????????????    ???????????????????????????????

Hanne Evensen Bekkelid forteller om gaven                   Formann Ronald med sjekken

 

???????????????????????????????    ???????????????????????????????

Julematen smakte utmerket                                                                       Sissel & Borgar

 

???????????????????????????????    ???????????????????????????????

Allsang                                                                                         Koselige lokaler