Hjerter i Sentrum fikk pengegave av Kongsberg Automobilselskap.

Sjekken på 30.000 kroner vil komme godt med, sier Vidar Myhrvold i «Hjerter i sentrum».

– Tusen takk, det kommer godt med, sier Vidar Myhrvold, når Kongsberg Automobilselskap overrekker en sjekk på 30.000 kroner til den frivillige organisasjonen «Hjerter i sentrum» torsdag kveld.

– Fy flate, sier Verene Vego.

– Et kjempearbeid

Kongsberg Automobilselskap er en forening med 212 medlemmer som har som formål å være et sosialt samlingssted for alle i distriktet med interesse for gamle kjøretøyer på to eller flere hjul.

På årsmøtet som ble avholdt i februar ble det besluttet enstemmig av alle medlemmene å gi en pengegave til et særdeles godt formål.

Denne gangen ble det Hjerter i Sentrum.

FLOTT INNSATS: – I disse tider hvorav mange sliter økonomisk synes vi Hjerter i Sentrum gjør en flott innsats, derfor ønsker Kongsberg Automobilselskap å støtte opp om en slik frivillig innsats, sier Geir Olsen. Til høyre: Sæbjørn Nærø. Foto: ANNA JAKOBSEN

– Det er et kjempearbeid de gjør i disse tider som er nå med å dele ut mat til barnefamilier, enslige med akutt behov for støtte, og mennesker knyttet til rus og psykiatri. Vi synes de gjør et fantastisk frivillig arbeid, sier formann i Kongsberg Automobilselskap, Geir Olsen, på spørsmålet om hvorfor de valgte å gi penger til Hjerter i Sentrum.

– Kongsberg Automobilselskap er en Kongsberg-klubb, så vi ønsket å støtte lokalt samtidig, sier Sæbjørn Nærø.

– Hjertelige glade

I flere år har den frivillige organisasjonen «Hjerter i sentrum» delt ut mat til barnefamilier og enslige i Kongsberg med behov for støtte.

Økte renteutgifter, strøm- og matvarepriser merkes godt for mange. Siden i høst har flere tatt kontakt for å få mat.

– Pengene kommer til å gå til mat, drivstoff og plastposer, sier Verene Vego.

– Vi er hjertelig glade for pengene, det kommer godt med, sier Vidar Myhrvold.

SJEKK: Verene Vego og Vidar Myhrvold, fra Hjerter i sentrum, og Geir Olsen og Sæbjørn Nærø fra Kongsberg Automobilselskap. Foto: ANNA JAKOBSEN

– Vi setter pris på at vi har sånne som dere i samfunnet som bretter opp ermene. Vi håper det går seg til etter hvert, sier      Olsen.

– Vi også håper vi etter hvert blir overflødige, sier Myhrvold.

– Sånn som det ser ut nå så ser det ikke sånn ut, sier Vego.

 

 

Av |2023-03-13T08:31:04+01:0013. mars, 2023|Nyheter|

Del gjerne på sosiale medier :)

Gå til toppen