I overskyet , men oppholdsvær, møtte 14 flotte veteranbiler fra KAS, med enda flottere sjåfører , opp på Grevlingstien Trygdepensjonat i Vestfossen. Forventningsfulle deltakere stod klare for «årets store» biltur.

Det handler om å lage liv i livet for deltagerne. Og med god hjelp fra Hege Kvitle som organiserte dette, samt gode pleiere, ble deltagerne hjulpet inn i de gamle doningene. Noen hadde klare meninger om hvilken bil de skulle kjøre i. Magnus ville kjøre Porsche i år som i fjor og det fikk han. Grete ville kjøre A- Ford. Hun kjente disse bilene og kunne fortelle Bjørn Sand hva de to fargene på bilen het. Eli ville kjøre med den kjekkeste karen og det fikk hun. Hun satt på i en åpen Plymouth.

Turen gikk til Fossesholm, hvor vi forente oss med traktorene fra Skrothaugen Maskinlag. Presis klokken 1130 kjørte vi inn i markedsgata som var full av salgsboder og stands. Masse mennesker som vinket. Passasjerene koste seg og fikk hver sin rød rose fra Arbeiderpartiet.

Etterpå gikk turen opp til Røkeberg, ned til Horne, så en tur gjennom Hokksund sentrum før vi returnerte til Trygdepensjonatet. Deltakerne smilte fra øre til øre og tinget plass til neste års tur.

Etterpå serverte Wenche kaffe og kaker til alle sjåførene i The Old Mans Garage. Et meget vellykket arrangement.

Takk til alle KAS sjåfører for godt fremmøte.

Ronald.

Vestfossen-marken-1Vestfossen-marken-4Vestfossen-marken-3Vestfossen-marken-5Vestfossen-marken-6Vestfossen-marken-7