Ronald åpnet med info om Motorkonvoien som kommer til Kongsberg 6.juni. Se under.

Jeg er i gang med detaljplanleggingen for ruten som skal gå fra Stavanger og Haugesund til Lillehammer.  Vi har allerede mange som er påmeldt, og Gammelbilens Venner som er Masterklubb for denne delen av ruten kommer også til å legge sin 45 års jubileumstur til dette arrangementet.

Ruten er planlagt med start i Stavanger onsdag den 5 juni, og vi har lagt første etappe til Seljord, med overnatting i Morgedal Hotel.

Vi starter andre etappe etter overnatting i Morgedal den 06.06.2019 har lagt inn en liten stans i Notodden ved 11 tiden og vil gjerne ha en stans i Kongsberg sentrum hvor vi vil stanse for lunsj.

Målet og meningen med Motorkonvoien er jo å skape mest mulig positivitet i befolkning / presse og ikke minst hos politikere.

Det hadde vært fint om dere kunne legge til rette for en stans i Kongsberg i 1,5 til 2 timer med beregnet ankomst ca klokken 12:00.

KAS har vurdert å sponse Freiabilen som er under oppussing (den er omtalt i flere nummer av Norsk Motorveteran). Vi sponser med kr 10 pr medlem dvs kr 2100.

Det er fortsatt 5 ledige plasser på sommerturen til Skagen.

Formann Ronald har ordet.

Kveldens tema:

Kveldens tema.

Knut Sommerstad kåserer.

Kveldens tema var bremser på gamle biler. Gudmund Marstein og Knut Sommerstad snakket om ulykken på Rjukan i sommer og gikk igjennom temaet bremseveske, kokepunkt, bremseslanger og sist men ikke minst føreren som styrer bremsepedalen.

Konklusjon: Bruk hode!

Kaffrpause.

Rosinboller.

Det er fortsatt plass på julebordet på Sundhaugen den 10. desember.

Det møtte 56 medlemmer denne kvelden som må sies å være veldig bra en mørk høstkveld.