Mandag  11. oktober var det igjen duket for medlemsmøte i KAS. Denne kvelden skulle vies til Skihistorien i Kongsberg.

Som seg hør og bør åpnet formannen Ronald med å ønske alle velkommen til møtet, men han ble kuppet av Rune Sand som hadde deltatt på LMK sitt årsmøte for KAS.
Med seg på senen hadde han en plakett, det viste seg at Rune ble kaldt opp på årsmøtet i LMK for å motta denne på vegne av KAS. Det var en gratulasjon fra LMK til KAS med sit 25 års virke til motorhistoriens fremme, kjempe moro.
Ikke nok med det, Bjørn Sand kom også på senen. Han hadde jo lovet premie for Konkurransen som han skrev om i Automobil Chaufføren 2020.
Bjørn utnevne Knut Sommerstad som vinner og overrekte han premien. Knut ville overlevere denne til prosjekt eieren som er Øyvind Refsahl.
Men endelig kunne Ronald slippe til hovedpersonen Magne Bråthen som skulle fortelle om Kongsberg Skihistorie.
Magne ledet oss inn i en skihistorhi fra før krigen og etter krigen. Med Ruud gutta etc. etc., han trollbandt salen i en time med mye interresant skihistorie fra Kongsberg.
Jeg er helt sikker på at Magne kunne har brukt resten av kvelden på fortellingen men det for bli til en anledning senere. KAS takker Magne for en opplevelsesrik time med foredrag og bildevisning.
Kvelden ble avrundet med kaffe, boller og loddtrekning.
Det var godt fremmøte denne kvelden, 43 stk hadde funnet veien hit for å høre på Kongsberg skihistoriens.

 

Geir Olsen
Sekr.