Hei alle KAS medlemmer

 

Det går fort mot høst og vinter igjen.

I februar 2024 er det igjen duket for et nytt årsmøte. I den forbindelse utgir også KAS sitt faste årsskrift Automobil Chaufføren, dette årsskriftet har nå redaktør Bjørn Sand startet på.

 

Første halvår er gjennomført og avrundet med sommertur til Tanumstrand, vi har startet opp og godt i gang med andre halvår hvor Kongsbergknekken er gjennomført og kjøresesongen er på hell for oss med gammelbil med noen få unntak som skal skje nå på høsten.

 

Det har jo i løpet av denne tiden vært flere arrangementer og mange medlemmer har sannsynlig deltatt på både KAS og andre klubber sine aktiviteter. Noen har vel også hatt gående eller er i startgropa på nye restaureringsprosjekter som det hadde vært gøy og inspirerende å høre om. Kanskje dere har hatt en biltur med veteranbilen som kunne deles.

 

For at vårt årsskrift skal ha et mest mulig variert innhold må vi alle hjelpe til å bidra, dette er jo bladet for oss medlemmer som kan bringe inspirasjon / mimring og glede i ettertid. Hiv dere rundt og sjekk mobilen og pc for bilder, nytt eller gammelt og send det inn. Har dere ikke den store skrivekløen, kan det være greit med noen ord til bildene etc. Med så mange medlemmer burde det finnes litt av hvert av interesse.

 

Stoff mottas som separate filer. Ikke redigert sammen tekst og bilder. Send så dette til redaktør Bjørn Sand på følgende adresse:

 

bsand345@gmail.com

 

Så folkens kom igjen og grav frem og send inn, det hadde vært kjempekult om det ble utgitt et årsskrift til neste årsmøte med proppfullt innslag fra medlemmer, la oss få det til.

Mvh

For styret

Geir Olsen

Formann KAS