Mandag 9. mars ble det avholdt medlemsmøte på Lågdalsmuseet, 37 medlemmer  møtte opp.
Temaet denne gangen var Fra skilt-platens histore.
Som hør og bør åpnet vår formann møte med å minne samtlige på om hva som skulle skje fremover av aktiviteter. Han informerte om at det også ble lagt ut litt KAS effekter på senen hvorpå medlemmer kunne sette seg på liste og bestille gensere, t-skjorter etc.
Så var det hovedtemaet Fra skilt-platens histore.
Dette foredraget holdt Ole Bjarne Mosland. Forøvrig samme person som besøkte oss for en tid tilbake og snakket om den tragiske ulykken på vei ned fra Gaustatoppen til Rjukan.
Ole Bjarne tok oss fra den spede begynnelse når bilen kom på veien og opp til i dag. vedrørende kjennetegn (skilt-plate) både på bil, motorsykkel  etc. Det var mange utforminger på skiltene og mange krav ble laget og endret etter som tiden gikk. Vi fikk også se de såkalte fy fy skiltene som ikke hadde noe sammenheng med noe, uten kreative påfunn. Man skulle jo ikke tro at det fantes så mye stoff om skilter til biler, men joda det kunne Ole Bjarne alt om. Etter hvert dukket det opp en del spørsmål fra salen og det ble en god dialog mellom sal og foredragsholder.
Det hele ble avrundet med kaffe, boller og lodd salg. Denne gangen var premiene byttet ut fra vinflasker til mere nyttige ting for oss bilgale medlemmer.
Geir Olsen
sek.