Hei!

 

LMK har mottatt en kjørerute fra arbeidsgruppen, som planlegger LMK-Stafetten 2017. Denne tar for seg etappene Hammerfest-Trondheim, Bergen-Arendal og en rundtur i Bergen.

Da dette nærmer seg med stormskritt, er det ønskelig at denne informasjonen bringes videre på nettsider, underavdelinger etc. hvor dette kan ha relevans.

 

Med vennlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüssen

 

Stein Christian Husby

Generalsekretær LMK

Øvre Slottsgate 2b

0157 OSLO

22 41 39 00 / 465 08 165

 

Fra: Merethe Larsen [mailto:merethel67@gmail.com]
Sendt: mandag 24. juli 2017 00.34
Til: LMK Post <post@lmk.no>

Emne: LMK-stafetten 2017, kjørerutene

 

Til LMKs eierklubber.

 

LMK-stafetten 9.-17.august nærmer seg., og kjørerutene er ferdige. Det kjøres fra Hammerfest-Trondheim 9.-14.august, og fra Bergen-Arendal 12.-17.august. Disse rutene er blitt fastsatt etter hvilke klubber som har vist  interesse for å være med i arrangementet, og som har deltatt under planleggingen .

 

Arrangørklubbene har gjort en kjempeinnsats med å planlegge kjørerutene, arrangementer undervegs i løypa og fått avtale med politikere på flere steder, til dialog og innlegg.

 

Ved å arrangere LMK-stafetten ønsker vi å få til en almenn forståelse for at veterankjøretøy er kultur på hjul og satt fokus på de tema som er aktuelle i tiden, for at vi skal kunne bruke og se veterankjøretøy langs vegene også i fremtiden. . Disse tema er årsavgiften, etanoltilsetting i drivstoff og regelverk som hindrer bruk av veterankjøretøy på offentlig veg.

 

Stafetten er åpen for alle kjøretøy eldre enn 30 år, og det er ingen påmelding, alle kan kjøre så lang etappe de selv ønsker. For de av dere som ikke bor sentralt til, er muligheten å lage ei felleskjøring til et av start/stoppestedene og delta på den måten.

 

All info og oppdateringer om LMK-stafetten legges ut på FB siden :LMK-stafetten. Se her før dere kjører, i tilf.endringer.

På instagram #lmkstafetten er det konkurranse om beste bilde av veterankjøretøy med premie; et årsabonnement av bladet Norsk Motorveteran..

 

Med dette ber vi dere videresende denne mailen med kjørerutene til alle deres medlemmer, med oppfordring om å kjøre en etappe som en felles dugnadsinnsats.

 

Vi håper det blir mange veterankjøretøy på vegene og langs kjøreruta disse dagene. Og at det er mange av dere som ønsker å delta på LMK-stafetten 2017.

 

Mvh.Merethe Larsen

for arbeidsgruppa LMK-stafetten 2017Etappe Bergen-ArendalEtappe Hammerfest-TrondheimBergen rundtur Start