Så var det duket for kjøremøte i KAS mandag 9. mai.

Turen gikk til Holmestrand for å avlegge Jan Erik Skau et besøk hjemme.
En god del av KAS medlemmer samlet seg på Sundhaugen for så å kjøre videre ned til Jan Erik. Det var også noen som hadde kjørt direkte ned.  Vel fremme hos Jan Erik ble det rimelig fult av gamle biler på gårdsplassen, men det ble plass til alle på den stor plassen. Jan Erik hadde en samling med mopeder noen folkevogner og salg av batterier.  Over garasje/verksted hadde han innredet rom som fylte mange Folkevogn artikler av stort og smått ( kosestue for oss VW interesserte ). Hovedpersonen selv (som vises på bilder iført blå kjeledress) med litt assistanse fra Knut Sommerstad demonstrerte en gammel sykkel med motor. Litt plunder med start men omsider ble det låt i den.
Så hadde vi vårt gode bevertnings team, nemlig Tor Anton og Stein Erik som dro i gang en usedvanlig stor pølsekjele på et utmerket stativ som bildet viser. Flere kilo pølser ble satt til livs av sultne KAS medlemmer, køen var lang.
Totalt var det godt og vel 30 veteranbiler, en motorsykkel og noen vanlige biler som samlet seg på gårdsplassen. Med en ca. opptelling på personer var det over 50 stk som hadde tatt veien til Jan Erik og det får en si er veldig bra.
Takk til Jan Erik Skau som tok i mot oss.
Geir Olsen

Sekr.