Hei alle KAS venner

Vi har nå hatt både sommeravslutning på Sundhaugen og sommertur til Tanum strand i Sverige og mange har nok gått litt i feriemodus og det skal også styret i KAS gjøre. Men før vi gjør det vil jeg få komme med høstprogrammet for KAS.
5. august er det Kongsbergknekken som igjen går av stabelen. Magne Bævre har sitt andre år som Kongsbergknekk leder. Magne vil at alle som har mulighet møter på fredag 4. august på Kirketorget kl 18.00 for siste oppdatering av Knekken.
11. september kjøre møte. Denne gangen legger vi turen fra Kirketorget opp Numedal på vestsiden av Lågen til vi krysser over brua ved Djupdal. Så svinger vi nedover østsiden og tar en stopp på Fossanåsen hotell hvor KAS spanderer kaffe og wienerbrød. Turen videre går på østsiden ned til Svene der vi tar av og kjører Bevergrenda ned til Kongsberg. Nærmere info kommer.
22-24. september høsttur. Turen i år går til Golsfjell Fjellstue. Påmeldingsfrist er 20. august til Bjørn Wenberg på mail : Bjorn.wennberg@ebnett.no
9. oktober medlemskveld. Vi får besøk av LMK ved Stein Christian Husby som for øvrig også er KAS medlem. Han skal fortelle om E10 bensin og problemene rundt dette for oss med gamle biler og motorredskaper.
13. november medlemskveld. Da er det vårt medlem Vidar Ingebretsen som vil fortelle om sin restaurering av Porsche 356 cab. Et prosjekt som gikk unna på 8 måneder.
11. desember julebord. Vi holder tradisjonen ved like og har reservert av Sundhaugen for vårt årlige julebord. Nærmere info kommer.
Styret vil ønske alle en riktig god sommer og vel møtt til høsten igjen.
Mvh
Geir Olsen
Formann KAS