Hei Kongsberg Automobilselskap,

Kva med ein køyre tur til flotte Sogn i 2019?

På Walaker Hotell set me pris på alle som tar vare på tradisjonar og gamle skikkar, dette er noko som ofte går igjen med dei som er litt øve gjennomsnittet interesse for veterankøyretøy.

 

Til alle med veterankøyretøy vil me på Walaker Hotell tilby hyggeleg overnatting i vakre Sogn.

Inklusivt i prisen er både handbrekks-aperitiff og gratis fyrsteklasses parkeringsplass!

 

Sjå her for litt inspirasjon: https://www.youtube.com/watch?v=pu8UvkVeRGM

 

Walaker Hotell er Noregs eldste Hotell, anno 1640, og ligg blant fjord og fjell i den idylliske bygda Solvorn i Sogn og Fjordane, ein yndig plass både for køyring og for fotografering av flotte køyretøy.

Hotellet har vore dreve av familien Nitter Walaker sidan 1690, og i dag er det 9.genereasjon som driv Walaker Hotell.

Ikkje nok med at Walaker Hotell er Noregs eldste, på andre sida av fjorden ligg verdas eldste stavkyrkje! Urnes stavkyrkje (frå før 1140), kjent for dei fleste med ekstra interesse innan norsk historie, har vore med på å pryde alt frå femti-øringar til nasjonalromantiske tankar. På dan andre sida ligg også Munthehuset som har røter tilbake til mellomalderen, og har sterke tilknytingar til Margrethe og Gerhard Munthe.

 

Besøk oss på www.walaker.com

 

Våren og hausten er flotte årstider her i Sogn, og dette ynskjer me at Kongsberg Automobilselskap sine medlemmer skal få oppleve. Vedlagt i denne e-posten finn de eit tilbudd frå oss som gjelder i april og mai, samt september og oktober 2019.

Ta gjerne kontakt dersom de vil høyre meir om Walaker Hotell og indre Sogn. Vi håper å kunne ynskjer dykk velkomne til Walaker Hotell i løpet av 2019.

 

 

Med venleg helsing / With best regards

 

Åsmund Havellen Gurigard

Nestleiar hos Noregs eldste hotell

Walaker Hotell

 

Tlf: (+47) 5768 2080

www.walaker.com

aasmund@walaker.com