Vi ønsker alle velmøtt til KongsbergKnekken 2018 lørdag 11. august. Framøte på Kirketorget innen kl 1000 og starten går presis kl 1100. Vi har  åpent for alle biler og motorsykkler opptil 1988 modell og disse må være registrert.

Vi har også plass for store og små lastebiler og ser svært gjerne flere med motorsykkel på startstreken. Ved eventuelt havari har vi  bergingsvogn disponibel.

Startkontoigenten er kr 300 og det er ingen forhåndspåmelding, så har er det først til mølla som gjelder. Vi ser også gjerne at våre egne medlemmer også blir med og kjører billøp.

Vi ønsker også barn med i bilen, egne barneoppgaver  og premiering.

Velkommen til ett flott løp i naturskjønne omgivelser!

Vi har Vipps: 140093.

I år går turen fra kirketorget ned Bussedalen, ut i Haspetjerndalen bort til Numedalsveien. Vi møter første post på «Vekta» ved Stengelsrud. Neste post blir på «Den grønne flekken»  sør for Svene. Så går turen på vestsida , over Torsjebrua, ta til høyre inn på rv 40 ned til Lampeland Hotel for post nr 3. Videre ned til Svene, ta til venstre mot Kongsberg og så til venstre igjen opp til Lurdalen for post nr 4. Så går freden videre ned til jernbanestasjonen for 5. og siste post. Deretter går turen gjennom byen tilbake til kirketorget.

Vi kan anbefale kafeen på Lampeland Hotell. Her er det mulighet for lunsj og/eller en softis!

Som sagt åpent for alle uavhengig av medlemskap i bilklubb!

Vel møtt!