Til deltagere i Norgesløpet 2017 –

NB!   Viktig informasjon – LES DETTE NØYE OG SVAR

Utfyllende informasjon om arrangementet 16. – 18. juni 2017.

Norgesløpet  nærmer seg, og det er på høy tid med utfyllende informasjon.  Vedlagt ligger startlista,  der finner du ditt startnummer.

Det er nå skaffet hotellrom til alle, men p g a stor pågang vil noen par bli plassert på to enkeltrom (til dobbeltrom-pris). Tre par vil bli plassert på nabohotellet i enkeltrom.  Dette dreier seg om de sist påmeldte.

Påmeldte som av en eller annen grunn ønsker å trekke seg fra arrangementet, må melde fra senest 25. mai for å få refundert innbetalt beløp.

Fredag:

For de som kommer på fredag vil sekretariatet være åpent fra kl. 12.00 til kl. 20:00.

Her får du tildelt pose med nødvendig løpsmateriell.

Sekretariatet er plassert i Magazinet som ligger vis a vis hovedinngangen til Quality Grand Hotell i Christian Augusts gate. Gata er enveiskjørt, og har innkjøring fra Tinius Olsens gate. (fra Lågen).

Vi disponerer 148 p-plasser i parkeringshus etter kl. 16.00 på fredag. Det fordeler seg på to parkeringshus.  Pris er kr. 155,- pr døgn.

 Om det ikke er ønske om plass i P-hus er det mulig allerede fra fredag etter kl. 16.00 å parkere på løpsparkeringen hvor det er nummererte plasser = startnummer. Her parkeres på eget ansvar.

 Fredag kveld inviterer vi til en sammenkomst i Smeltehytta på Bergverksmuséet. Lokalet ligger på Lågens vestside nedenfor Nybrufossen  (kart i programmet som ligger i startposen).

Pga. stor pågang til omvisningene på muséene, vil vi starte kl. 18.00 med de første gruppene. Det er derfor fint om de som har mulighet stiller opp kl. 18.00, men seneste fremmøte er kl. 19.00.  Da vi har fått påmeldt ca. 250 personer til museumsbesøkene, kan vi dessverre kun tilby én guidet runde på hver (d.v.s. ett av de tre muséene),  men utover denne kan alle fritt bevege seg rundt uten guiding. Til den guidede omvisningen vil vi fordele museums-type og -tid etter hvert som dere kommer.

Det vil bli mulig å få kjøpt en saftig, hjemmelaget hamburger (kr. 95,-) fra grillen og drikke – vin, øl, eller mineralvann.

 Lørdag:

På løpsdagen må deltagende kjøretøy være på plass på løpsparkeringen senest kl. 09:00. Denne parkeringen ligger ca. 750 m fra hotellet. Det er kart i programmet, og adkomsten bli merket!

 Den offisielle starten forgår utenfor Quality Grand Hotel kl. 10:00.

Starten vil ta ca. 2 timer, og det enkelte startnummer vil få oppgitt omtrentlig starttidspunkt. Deltagerne blir sendt fra løpsparkeringen til starten i puljer, slik at det er mulig for passasjerer å sette seg inn ved starten.

 Søndag:

Dagen er til din disposisjon, og de som har tid til det bør benytte anledningen til å gjøre seg kjent med Kongsberg. Vi vil komme med flere forslag til steder å besøke i programmet.

Dere kan også gå inn på kongsberg.no hvor dere vil finne mye stoff om byen og om hva som foregår der.

 For å sikre oss en best mulig oversikt ønsker vi at du svarer på denne mailen – senest 25. mai – med følgende:

1.      Om du ønsker plass i parkeringshus, for hvor mange netter.

2.      Om du ønsker å kjøpe mat i Smeltehytta, – oppgi antall.  Når det gjelder mat er ikke dette noen bestilling, men en pekepinn for oss når det gjelder antall.  Vi må sikre oss at  vi ikke går tom!

3.      Skal du ha plass for parkering av bilhenger?

Kongsberg, 11. mai 2017

Arrangkomitéen

 Norgesløpet 2017