Takk til alle som gjorde innsats på fredag og lørdag  under årets 22. Kongsbergknekk. Ja det var nesten perfekt, vi har alt notert oss noen forbedringspunkter som vi tar med til neste års Kongsbergknekk. Er det andre som har noe, er vi svært takknemlig hvis dere sender det inn til oss, det er alltid rom for forbedringer.

Formann stod og delte ut glass ved ankomst og spurte deltakere hvordan de opplevde året løp.  Alle hadde hatt en kjempefin tur i flotte omgivelser, ingen køer på poster og hyggelige postmannskaper. De som ikke tilhørte Kongsberg syntes det var vanskelige oppgaver og for mye lokalt, dette tar vi selvsagt med oss til neste års knekk.
En annen ting som spesielt var svært hyggelig var at det stilte opp en god del unge mennesker, de syntes dette var kjempegøy og ville komme tilbake neste år.
Speaker i år som var Marcel Lesche Vanberg gjorde også en god jobb med å fortelle om de forskjellige  bilene ved start.
Noe vi ikke kan få gjort noe med er været, men tross alt den dårlige meldingen som lå i yr deltok det 83 stk på løpet. Og merkelig nok holdt været seg bra gjennom mesteparten av løypa.
 
Igjen vil styret i KAS med løpsleder Magne Bævre i spissen takke alle som var med og hjalp til under årets Kongsberknekk.