Her kommer noe mer info om 50- og 60talls treffet på Krøderbanen 26.8.  Dere kjører til Kløftefoss/Deadwood city først – NB: ingen aktivitet på Vikersund – og er der ca kl. 11.

Plassen foran westernbyen er  parkeringsplass. Her vil dere møte folk og biler fra Motorhistorisk klubb Drammen. Det er ikke westernshow den dagen, men dere kan gå rundt – ta bilder av westernbyen, evt med egne biler i forgrunnen, osv.

Det blir dessverre ikke damptog den dagen som vi hadde håpet, men i stedet veteranbusser mellom Kløftefoss og Krøderen. Passasjerer i veteranbilene kan få reise gratis med veteranbussen.

En kles-komite går rundt og ser etter folk med det beste 50-60talls antrekket. Vinnere vil få en premie fra oss, på Krøderen stasjon. Etter 1 – 2 timer på Kløftefoss kjører vi videre til Krøderen stasjon.

Her ønsker vi å tilby  et par korte kjøreturer med en veteranbil fra KAS, som får parkering rett ved stasjonen, slik at bil + sjåfør er lett å finne.

Er det noen som kan tenke seg å kjøre en liten runde med utvalte passasjerer? Gi meg en tilbakemelding på tlf 48003514.

Så ønskes det at en av oss forteller litt om klubben KAS, er det noen som tar denne jobben? Meld fra til 48003514 så melder jeg fra til til Øivin Moen.

Kan jeg få navnet på hvem som sier noe om klubben, hvilken bil + nummer og sjåfør som kan tilby noen få korte kjørerturer? Dette for å sikre vedkommende sentral parkeringsplass. Ellers ser det fint ut det dere skriver på terminkalenderen. Jeg blir til stede på Kløftefoss når dere kommer.

Vel møtt 26.8.!

 

Mvh  Øivin Moen, tlf 45494985