Det var litt over 100 stk som hadde funnet veien i kulda til årets julebord for KAS på Sundhaugen.

Ronald ønsket alle hjertelig velkommen, Bjørn Wenberg orienterte litt om neste års tur. Samtidig benyttet vår kjære formann og takke for seg pga av helsemessige årsaker. Undertegnede sekretær overrakte en flaske vin og takket på vegne av styret og alle KAS medlemmer med følge for den solide og gode innsatsen Ronald har gjort for KAS. Og ikke minst alle historiene som han ikke får lovt til å fortelle av Wenche men de kommer uansett, og det ble historier også denne gangen. Ronald mottok stående applaus fra alle sammen. Så igjen en stor takk til Ronald for alle årene han nå har styrt skuta og all god bedring videre ønskes fra oss alle i KAS.
Så var det kveldens høyde punkt som ble introdusert av Ronald, nemlig Jenny Jensen. Hun underhold i 1 1/2 time med historier, sang og all sang, og julestemning ble det. I løpet av showet kapret hun Stein til å synge duett med henne i sangen Rosa på ball, og her ble en ny karriere startet for Stein.
Han fikk utdelt tekst manus og i starten var han meget konsentrert over teksten men så løsnet det og Stein dro til, det var gutten sin. Jenny ble så imponert at hun mente at han måtte jo ha et artist navn og hun døpte han om til Stein Fritjof. Jenny avrundet showet med allsang av noen kjente julesanger og alle stemte med.
Så kom julematen på bordet og det ble lange køer men det gikk fort. Maten smakte aldeles nydelig og all honnør til Sundhaugen og dens besetning. Ribbe (sprøstekt svor), medister, julepølse, rødkål, surkål, poteter osv osv, her kunne ikke jeg se at det var manko på noe. Hele måltidet ble avrundet med riskrem og kaffe til dessert.
Loddsalg ble det også og denne gangen ble det solgt lodder for to sifra tusen kroners beløp. Jeg tror Ronald og sine hjelpere har støvsuget området for premier, for det var veldig mange flotte premier. Flere frukt kurver, vin, div utstyr etc. etc.
Kvelden ble avrundet rundt 23.30 med mange fornøyde KAS folk.
På vegne av styret ønsker vi dere alle en riktig God jul og Godt nyttår.
Mvh
Geir Olsen
Sekr.