Da er årets viktigste kjøretur unnagjort. Var litt spent på om vi fikk nok biler da jeg ankom Sorenskrivergården kl 13 , men uten grunn, for der sto allerede flere biler fra Kongsberg Automobilselskap linet opp. Sol fra klar himmel og godt og varmt. Flere brukere og hjemmeboende tilknyttet Eiker Aktivitetssenter var også allerede på plass og noen hadde også sikret seg plass i sine favorittbiler. Plutselig kommer rundt 25 gamle Citroener inn på plassen. Like etterpå kommer ca 60 engelskproduserte biler også rullende inn. Vi er nå godt over 110 biler og det begynner å bli litt kaotisk. Er det plass til alle i Stasjonsgata ? Etter litt hektisk arbeid har vi fått alle passasjer på plass og kortesjen kan starte. Gata full av skuelystende som vel aldri har opplevd så mange flotte doninger på en gang. Passasjerene våre smilte fra øre til øre og vinket til alle de kjente. Da turen var slutt parkerte vi i gata og fikk servert boller, bananer , is og brus inne på kantina i rådhuset som Kiwanis  spanderte.
At dette blir satt stor pris på er sikkert. Jeg la merke til at passasjerene til Jan Rype kom bort til ham og tinga plass til neste år. Åpen Mustang er gromt. Passasjeren min strøk meg kjerlig i håret og viste at dette hadde vært bra. Det er en stor opplevelse og veldig rørende for oss og se at de er takknemlige.
Vi gjentar dette neste år så dersom du ikke har vært med så sleng deg med neste år.
Takk for en fin dag.
Ronald

 

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????