Nå som vi har tatt steget inn i 2024, åpner nye muligheter seg rundt neste sving. De digitale tidene legger mer press på vår bevegelse, og dermed øker vårt ansvar. Vi må oppføre oss på veiene og unngå å bli unødvendige hindringer i et stadig utviklende trafikkbilde. Vår oppfordring er at 2024 blir året der du nøye sjekker sikkerheten. Vi anbefaler også at du får noen andre til å gjøre sjekken for deg; et ekstra par øyne kan raskt oppdage ting som du kanskje har oversett. Benytt deg av tilbudet fra Viking Kontroll eller NAF.

Vi har ingen entusiaster å miste!

 

Kjøretøyhistorisk konferanse 2024:

 

Jeg håper at dere alle har mottatt informasjonen om at det i år vil bli arrangert en Kjøretøyhistorisk konferanse den 9. mars i Oslo. Noe som kanskje ikke har blitt betont tilstrekkelig, er at påmeldingen nå er åpen. Dette året ønsker vi å inkludere flere deltakere, ikke bare et par fra hver klubb. Alle som ønsker, er hjertelig velkomne. Jeg håper derfor at dere kan hjelpe oss med å spre ordet, slik at flere får vite om arrangementet.

 

FIVA-dokumenter:

 

Det er lagt ut to FIVA-dokumenter på hjemmesiden til LMK, oversatt til norsk. De er allerede sendt ut, men jeg ble gjort oppmerksom på en liten feil i «Kommende klassiker», der det hadde sneket seg inn et fartøy. Denne feilen er nå rettet opp, og det oppdaterte dokumentet følger med her. Det vil også i tiden fremover bli oversatt flere dokumenter til norsk, som vil bli lagt ut på lmk.no

 

Digitaliserte kjøretøyforskrifter

 

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke Veteran VW Klubben for at de tillot oss å kopiere deres side med digitaliserte kjøretøyforskrifter. Denne er nå tilgjengelig på lmk.no under teknisk meny. Vi håper at denne siden vil være til stor hjelp for dere som lurer på hvilke forskrifter som gjelder for deres kjøretøy.

 

Vil også igjen minne om at LMK har en konto på Instagram, følg oss gjerne.

 

Ønsker dere en riktig god helg!

TRYKK for å se:

Definisjon-Kommende-klassiker-Norsk-2