Hei Marianne.

Julebordet måtte dessverre avlyses. Vi overfører pengene idag.

Kanskje vi kan ta en symbolsk overrekkelse av gavesjekken når vi prøver å arrangere ut i januar.

Vi ønsker dere alle en riktig god og fredfylt jul.

Mvh Kongsberg Automobilselskap

Ronald Andreassen.

 

Hei Ronald,

 

Ja, regnet med at julebordet deres dessverre måtte avlyses etter at jeg så pressekonferansen i går. Det som kan være mulig etter jul er at dere møter sykehusklovnene på Drammen sykehus en mandag. De er der hver mandag og kan møte dere i lunsjpausen og ta bilde og si takk. Men pr nå er Drammen dessverre fysisk stengt for oss så vi møter barna gjennom digitale møter. Men når samfunnet åpner igjen så ta kontakt om dere ønsker å møte klovnene på sykehuset.

 

Legger ved en juletakk som du gjerne må dele med de andre i automobilselskapet.

 

❤️ Tusen millioner takk – og god jul til dere ❤️

 

Tusen takk for julegave fra Kongsberg Automobilselskap!

 

Gaven fra dere er viktig for oss, og hjelper oss slik at vi får til mange møter med barn på sykehus. Møter som vi vet gir livsgnist gjennom humor, omsorg og glede. Fordi pandemien har ført til fallende inntekter kommer julegaven fra dere ekstra godt med akkurat i år. Derfor har vi laget en liten takkefilm til dere:

AGGCnIYLMNY

 

Takk for at dere utgjør en forskjell for barn i en tøff og ekstra sårbar situasjon nå i julen!

Norske sykehus holder et høyt faglig nivå, og Sykehusklovnene bidrar også med noe viktig. Sykehusklovnene kan ikke gjøre noe med årsaken til at barn er på sykehus, men vi kan gjøre noe med opplevelsen. Slik kan et sykehusopphold også bli preget av latter, smil og positive minner. Sykehusklovnene står sammen med barna og familiene i sykdommen, og henter frem den viktige leken som stimulerer fantasien og hjelper barnet gjennom vonde og vanskelige behandlinger.

 

Riktig god jul!

 

 

Med vennlig hilsen

Marianne Hardeng Aaberg

Rådgiver sykehus og administrasjonskoordinator

Mobil: +47 995 33 125