Hei alle KAS medlemmer.
Drammensklubben har sendt oss en invitasjon til å bli med dem på tur til Olav på Kvipt tirsdag 25. april. Det er MHKD som står for turen, de som ønsker å bli med tar kontakt direkte til Dag Syvertsen MHKD.

Tilbakemelding kan gis på e-post: dagsyvertsen@gmail.com eller på SMS til 45502281.

Det viktige nå er en tilbakemelding så snart som mulig, og senest innen søndag 16. april om du er interessert i å delta, og om du i tilfelle kjører egen bil eller er avhengig av å sitte på med noen andre.

Dersom du har lyst til å bli bedre kjent med Olav Kvipt som det har vært et TV program om så har du anledning til det tirsdag den 25. april. Olav driver Kvipt Gjestegård i Fyresdal.

 

Vi har gjort en avtale om besøk hos han for å se på biler og gård. Olav tilbyr lunsuj med spekemat og ekte rømmegraut. (Priser kommer vi tilbake med litt senere..).

Turen er planlagt med kjøring fra Langebru gjestegård i Hokksund tirsdag 25. april med avreise kl 08.30. Turen opp til Kvipt Gjestegård i Fyresdal er ca 200 km en vei fra Hokksund.

Det hadde vært veldig hyggelig om vi hadde blitt et antall entusiastbiler som kunne samles til en slik utflukt. Håper mange har bilene klare innen den tid. Om du ikke allerede er klar så vet du nå hva du må bruke påsken til.  Har ikke sjekket ut om det er mulig å benytte klubbens buss, men det kan vi eventuelt komme tilbake til.

 

Det viktige nå er en tilbakemelding så snart som mulig, og senest innen søndag 16. april om du er interessert i å delta, og om du i tilfelle kjører egen bil eller er avhengig av å sitte på med noen andre.

En tilleggs info til dere som ønsker å melde dere på.
Husk og gi beskjed at dere er KAS medlemmer.

 

Tilbakemelding kan gis til med på e-post: dagsyvertsen@gmail.com eller på SMS til 45502281.

Dette legges også ut på klubbens Facebookside der det er anledning til å kommentere direkte. Om du kommenterer der vil det jo være synlig for andre som eventuelt vurdere å delta.

 

Styret i KAS vil samtidig benytte anledningen til å ønske alle våre medlemmer med familie en riktig God påske 🐣 og så ses vi i mai til kjøremøte Holmestrand. 
mvh
For KAS
Geir Olsen
Formann